Hopp til innhold

10 prinsipper for et bærekraftig matsystem

Bærekraftig matproduksjon er ikke så komplisert som enkelte skal ha det til. Det handler om å produsere maten vår på en måte som er bra for natur, folk og dyr.
Men, skal vi lykkes med en bærekraftig omstilling må det lønne seg.

I dette foredraget blir du kjent med 10 enkle prinsipper for hva bærekraftig matproduksjon egentlig handler om.

Du lærer om:

  • Det helhetlige bærekraftsbegrepet
  • Sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraft
  • Fremtidsmuligheter i norsk mat og biomasse

Rethink Food er et rådgivningsfirma med en egen stemme og visjon for bærekraftig mat. Deres visjon er at det skal lønne seg å gjøre det riktige tingene. Folkene i selskapet har over 30 års erfaring fra norsk matbransje.

Les mer om Rethink Food her

05. mar
10:00 – 11:00
Digitalt
Gratis for medlemmer